tiistai 21. heinäkuuta 2015

Verkkoshoppailu on selvää säästöä!

Ostan suuren osan urheiluvarusteistani nettikaupoista. Esimerkiksi Intersportin nettikaupasta saa välillä tavaraa paljon halvemmalla kuin itse liikkeestä, ja monet ulkomaalaiset nettikaupat ovat pullollaan superhalpoja varusteita - lemppareitani ovat SportsDirect ja Wiggle. Nettikauppoja käyttämällä voi säästää reilusti rahaa, mikä sopii ainakin opiskelijan kukkarolle.Ehkäpä ainut miinus nettikauppojen käytössä on se, että on vaikeaa keskittää ostoksia, kun käyttää useaa eri nettikauppaa. Löysin tähänkin pikku ongelmaan ratkaisun viime viikolla, kun Ostohyvitys.fi-palvelun Minna Koistinen ehdotti mulle pientä yhteistyödiiliä. Minna kertoi mulle edustamastaan palvelusta, jonka kautta voi siis shoppailla netissä tietyissä verkkokaupoissa (lista on pitkä!) ihan normaaliin tyyliin, mutta samalla kerätä omalle Ostohyvitys.fi-tililleen 2-10% suuruisia bonuksia. Kun 15 € tulee täyteen, sen saa nostettua omalle pankkitililleen. Ja liittyminenhän on siis täysin ilmaista :) Palvelu kuulostaa mielestäni samantapaiselta kuin useiden firmojen bonuspistesysteemit: keskittämällä keräät itsellesi bonuksia ja säästät. Minna itse kilpailee triathlonissa ja ostaa suurimman osan varusteistaan nettikaupoista Ostohyvitys.fi-palvelun kautta. Hän suositteli palvelua ja kehotti mua testaamaan sitä ja kirjoittamaan kokemuksistani pientä liittymisbonusta vastaan.

Harkitsin hetken diiliin tarttumista, sillä en halua mainostaa blogissani mitään, mitä en itse kokisi suosittelun arvoiseksi. Kun sitten tutustuin Ostohyvitys.fi-sivustoon tarkemmin, tajusin, että tämähän juttu on ainakin itselleni aika ihanteellinen. Käytän tosiaan paljon verkkokauppoja - myös muuhun kuin urheiluvaatteiden ostamiseen. Olin superiloinen nähdessäni Hotels.fi-sivuston Ostohyvityksen yhteistyökumppaneiden listassa. Itselläni on Hotels.fi-tili, jota kautta oon varannut milloin mitäkin majapaikkoja matkustellessani ympäri maailmaa. Hotels.fi-palvelun avulla saa kerättyä myös ilmaisia bonus-öitä, joita olen jo tienannut useita. Jos vielä bonusöiden ja halpojen hintojen lisäksi saisin kerrytettyä bonusta maksamistani hotelliöistä, niin mikäs sen parempaa!!!Muita mielenkiintoisia verkkokauppoja Ostohyvitys.fi-sivustolta löytyi (listan löydät täältä) mm. Fitnesstukku, Ellos, Nike.com, Sportsnutrition.fi, Wiggle.... ja löytyihän sieltä myös se SportsDirect.com! Tässä vaiheessa olin varma, että alan ehdottomasti käyttää Ostohyvitys-palvelua :) Tarkoituksenani oli muutenkin ylistää SportsDirectia tässä lähiaikoina, joten teen sen tässä yhteydessä. Kyseessä on siis brittiläinen, iso nettikauppa, josta saa ostettua superhalvalla urheiluvaatteita - ja valikoima on huikea! Teen SportsDirectistä yleensä isomman tilauksen 1-2 kertaa vuodessa. Kun tilaa yli 100 eurolla, niin myös toimitus kotiovelle saakka on ilmainen! Vakio-ostoksiani ovat olleet halvat, kivannäköiset lenkkarit vapaa-ajan kengiksi, Lonsdalen hupparit sekä Karrimorin halvat juoksuvarusteet kuten juoksureput ja -vyöt, juomapullot jne. Käypä ihmeessä tutustumassa laajaan valikoimaan: www.sportsdirect.com!

Olinkin aikeissa pistää taas tilausta SportsDirectille, joten päätin tehdä pienen "testioston" ja tehdä tilauksen siis Ostohyvitys.fi-palvelun kautta. Ensin rekisteröidyin Ostohyvityksen käyttäjäksi osoitteessa www.ostohyvitys.fi. Rekisteröityminen oli ilmaista ja helppoa. Sivuilta löytyy myös lisätietoa palvelustaselkeät ohjeet sivuston käyttöön sekä F.A.Q.-palsta, josta löytyy kyllä vastaukset kaikkiin kysymyksiin. Sivuston käyttö vaikutti siis heti alkuun melko simppeliltä. Seuraavaksi menin sivuston vasemmasta laidasta kaupat-osioon, johon on siis listattu kaikki palvelun yhteistyöverkkokaupat (kaipaamaansa verkkokauppaa voi myös etsiä nimellä vasemman laidan hakupalkista!). Sieltä löysin SportsDirect.com:in. Ennen ostosten tekemistä on erityisen tärkeää, että siirtyy verkkokauppaan nimenomaan Ostohyvitys.fi-sivuston kautta. Siispä klikkasin auki SportsDirectin ja painoin oranssia "Saa bonusta"-painiketta, jolloin verkkokauppa aukeaa uuteen välilehteen. Uudessa välilehdessä sitten pitää vaan tehdä ostokset ihan tavalliseen tapaan ja bonukset siirtyvät tilauksen jälkeen automaattisesti Ostohyvitys-tilille. Helppoa! Pitää vain muistaa, että verkkokauppaan tulee siirtyä Ostohyvityksen kautta, jotta bonukset tulevat rekisteröidyksi. Bonukset voi tosiaan nostaa omalle pankkitililleen, kun 15 € on tullut täyteen.Eri verkkokaupoista kertyy eri määrä bonuksia. SportsDirectista esimerkiksi kertyi bonuksia 2,5% ja vain ensimmäisellä ostokerralla, kun taas esimerkiksi Ellokselta shoppaillessa bonusta kertyy aina 5%. Ostohyvityksen käyttäjät voivat saada myös alennuskoodeja, jotka syötetään maksuvaiheessa. Lisäksi Ostohyvityksellä on välillä kampanjoita tietyn yhteistyökumppanin kanssa, esimerkiksi tällä hetkellä Fitnesstukusta tilatessa bonusta kertyy poikkeuksellisesti jopa 10%.

SportsDirectistä tuli tällä kertaa tilattua mm. muutama laukku, pari juoksureppua ja Karrimorin juoksupaitoja. Toimituskulut ovat kasvaneet sitten viime tilauksen, mutta olivat silti vain 15 euroa kotiovelle saakka. Alustavat bonuspisteet tilauksestani tulivat Ostohyvitys-tililleni näkyviin jo muutaman minuutin kuluttua.


Mielestäni Ostohyvitys.fi on oikeasti hyvä tapa säästää rahaa ja keskittää nettiostoksia. Parasta on nettikauppojen monipuolinen valikoima: bonuksia saa kerrytettyä muualtakin kuin urheiluvarusteista, kuten esimerkiksi hotellivarauksista, elektroniikasta ja lehtitilauksista. Halusin kirjoittaa palvelusta, koska näen sen oman kokemukseni perusteella helppokäyttöisenä ja kätevänä niille, jotka käyttävät paljon nettikauppoja sekä hyvänä tapana säästää rahaa (= suosittelen erityisesti opiskelijoille) :) Urheiluvarusteet kun eivät tosiaankaan ole ilmaisia, niin on kiva saada säästettyä edes jostain. Minnan kanssa sovittiin, että lukijani saavat 5 €:n liittymisbonuksen, jos rekisteröityvät palveluun jakamani linkin kautta. Liittymisbonuksen saat liittymällä palveluun tämän linkin kautta! Mielelläni myös kuulen mielipiteitänne ja kokemuksianne palvelusta - olivat ne sitten samanlaisia tai täysin päinvastaisia kuin omani :)

Mitä mieltä olet nettikaupoista? Mitä nettikauppoja käytät eniten?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti