perjantai 6. helmikuuta 2015

Synttärimeininkejä

Meikäläinen täytti eilen 24 v, ja nyt onkin pari päivää tässä keskellä viikkoa vierähtänyt synttärifiiliksissä. On kiva tuoda välillä pientä juhlan tuntua keskelle arkea :)

Merimakasiinin taivaallinen kuha-annos. Aivan superhyvää!!!

Keskiviikkona mulla oli kokonainen vapaapäivä!! Vedin aamupäivällä pitkän 2,5 tunnin lenkin, joka sujui tällä kertaa oikein kivasti. Lähdin taas pitkikselläni seikkailulle ympäri kaunista Helsinkiä. Juoksusääkin oli ihan mahtava :) Päivä jatkui shoppaillen ja illalla Matias vei mut syömään tosi ihanaan ravintolaan, Merimakasiiniin. Ruoka oli ihan taivaallista!!! Suosittelen ehdottomasti kaikille. Syötiin kunnolla ja paljon! Ei noita hienoja ravintolaillallisia opiskelijaelämään ainakaan liikaa sisälly, joten piti ottaa siitä kaikki irti.

Reippaana synttäriaamun lenkille ;)

Oon ollut gluteenittomalla ruokavaliolla nyt kuukauden, mutta Rinebergin torttujen suhteen oli tehtävä poikkeus, kun en gluteenittomia löytänyt! Vatsa reagoi kyllä tosi vahvasti vehnään, eli jätän sen rauhaan jatkossakin.

Eilen kävin vähän ehkä turhan tukkoisilla jaloilla hölköttelemässä aamutreeniksi ekan Vauhtisammakon kotiläksyn: kevyen pitkän lenkin. Vauhti ja sykkeet pysyivät kuitenkin hyvin kurissa, ja fiilis varhaisen lenkin jälkeen oli loistava :) Siitä sitten kunnon pitkän kaavan aamupalat Runebergin torttuineen naamaan ja koulua kohti!

Vanhat kunnon opiskelijakamut!
Pidin synttäripäivänäni viikon herkkupäivän (mulla on nyt tällainen "kerran viikossa herkkuja" -systeemi, joka lähinnä estää itseäni ostamasta joka päivä irtokarkkeja ;)), joten koulun jälkeen ostinkin ison läjän (kokonaisen kilon!!!) irtsareita - ihan kaikkia en kuitenkaan yksin syönyt vaan jaoin ne opiskelukavereideni kanssa ;) Suuntasimme illalla ainejärjestömme sitseille pitkästä aikaa! Näin neljäntenä opintovuonna ei enää tule ihan hirveästi käytyä noissa opiskelijariennoissa, eivätkä ne oikeastaan ainakaan itseäni enää samalla tavalla kiinnostakaan kuin fuksivuonna. Alkoholiakaan en enää juurikaan käytä. Oli kuitenkin kiva päästä viettämään hauskaa iltaa luokkakavereitten kanssa pitkästä aikaa :)


Nyt on akut ladattu taas täyteen ja virtaa riittää! Kyllä tallaiset arjen pienet virkistys- ja herkuttelupäivät piristävät ja rentouttavat kummasti :) Aurinkokin paistaa, hyvä fiilis! Mahtavaa loppuviikkoa :)

2 kommenttia:

  1. Hyvää synttäriä!! :) Näyttää herkulliselta toi illallinen, mmmm :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! :) Oli kyllä ihan törkeen herkullista, kandee käydä maistamassa jos joskus kaipailee hienoa ravintolailtaa!

      Poista