torstai 8. tammikuuta 2015

Maaliskuussa maraton-matkailemaan Eurooppaan!!!

Heipsan!


Oon jo pidemmän aikaa miettinyt, että haluan juosta vuoden 2015 keväällä maratonin jossain Euroopassa ja syksyllä sitten täällä koto-Suomessa - vähintään kaksi maratonia siis. Olin jo vähän aikaa selaillut eri maiden maratoneja ja lähinnä miettinyt jotain halpaa keski-Euroopan maata matkakohteekseni - lähinnä opiskelijabudjetin takia. Kunnes löysin erään maratonin etelä-Euroopassa, joka olisi juuri sopivasti maaliskuun puolivälissä, halpojen lentoyhteyksien päässä ja kaupungissa, jossa olen jo pitkään halunnut käydä. Tänään mulle tarjottiin töitä opintojeni ohelle kevääksi (jee!), joten kevään rahatilannekin näyttää sen verran hyvältä, että uskaltauduin sitten vähän extempore varaamaan oman paikkani........ BARCELONAN MARATONILLE!!!

Jeee oon todella innoissani! Barcelonan maraton on siis 15.3. - juuri sopivaan aikaan! Pieni porkkana näihin talvitreeneihin :) Säät siellä ovat tuohon aikaan myös aika optimaaliset.

Maratoni maksoi 73 € (hinta riippuu ilmoittautuneiden määrästä), ja siinä onkin oikeastaan kaikki, mitä maratonista tiedän. En pahemmin tutustunut koko tapahtumaan, kunhan ilmoittauduin! Näillä näkymin ainakin siskoni olisivat tulossa seurakseni tuoksi viikonlopuksi Barcelonaan, mahdollisesti myös vanhempani - Espanyol vs. Atletico Madrid -futismatsi houkuttelee kaikki mukaan (koko perheen voimin reissuun siis, good old times hah!)

Nyt pitää siis kääntää katseet taas kisaan. Tällä viikolla oon jo vähän totuttautunut kunnon treenaamiseen, mutta ensi viikolla aloitan kovemman treeniohjelman. Vaikkakaan tältä maratonilta en todennäköisesti lähde tavoittelemaan ennätystäni. On siihen silti kiva vähän valmistautua.

Pitää varmaan ruveta lueskelemaan lisää sekä Barcelonasta että tuosta maratonista. Enää reippaat kaksi kuukautta niin taivalletaan taas se 42,2 km. Mahtavaa :) Ihanaa alkaa suunnitella ensi viikon treenejä maratoniin tähdäten. On niin kiva treenata kun on jokin konkreettinen tavoite! Treeni-iloa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Eikäääää!!!! Siistiä! :) Arvaa olenko miettinyt tota maraa tässä viime päivät ja tsekkaillut lentoja ja majotuksia, mutta vielä en ole päätöstä tehnyt! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja Barcelona on <3!! Euroopan ihanin kaupunki mun mielestä! :)

   Poista
  2. Ai oot?? No nyt ei muuta kun ilmoomaan hei! :) En oo ikinä käynyt Barcelonassa mut oon kuullut et se on ihana kaupunki! Innolla odotan maaliskuuta :)

   Poista
 2. Kivaa :) on aina aika huippua, kun on seuraava kisa tiedossa. Barcelonassa olen käynyt kahdesti ja vielä voisin mennä uudestaankin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kivaa kun on joku tavoite mihin tähtää! Kiva kuulla, ehkä sunkin pitäisi harkita tota Barcelonan maraa sitten ;)

   Poista
 3. Oi, vähän kuulostaa kivalle! Mäkin haluan.. En kyllä jaksaisi vielä kokonaista juosta :D Tsemppiä treeneihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Euroopasta löytyy kans monia puolikkaita! Ainakin mulle tuo lisämotivaatiota tommonen pikku reissu, kannattaa tsekata! :) Kiitos paljon!!

   Poista