maanantai 17. maaliskuuta 2014

Voi polvi minkä teit taas...

Hienosti alkoi tää toinen treeniviikko, ei voi muuta sanoa!

Eilen kirjoittelinkin jo siitä kipeästä polvesta. No, tänään tilanne sen suhteen ei oo mennyt kuin huonompaan suuntaan. Käveleminen alkoi tehdä aamusta asti aina vaan kipeämpää, ja kun pääsin takaisin kotiin, portaiden nousukin tuntui lähes ylivoimaiselta tehtävältä. Kuten arvata saattaa, ilmassa on pientä ärsytystä...


Tän päivän pitikin olla treeniohjelman mukaan lepopäivä, joten otetaas siitä nyt sitten kaikki irti. Nyt vaan buranaa nassuun ja pakasteporkkanat lievittämään kipua, kun kylmägeelikin on hukassa. Ei nyt ihan nappiin mene kyllä, v-käyrä vaan nousee nousemistaan. No, ainakin on pakko kerrankin istua alas ja tehdä koulujuttuja (= katsoa Salkkareita). Tuntuu turhauttavalta, jos joutuu viettää huomisenkin näin - etenkin, kun ois kerrankin aikaa treenata - mutta joskus pitää vaan tunnistaa levon paikka. Sekin tuppaa turhan usein unohtumaan!

Tämän viikon treeniohjelmani pitäisi olla seuraavanlainen:

ma: lepo
ti: 40-60 min VK-treeni
ke: 45-75 min PK-treeni
to: pitkä (120 min ->) matalasykkeinen PK-treeni
pe: lepo
la: 60-90 min PK-treeni minuutin vedoilla
su: 45-60 min palautteleva PK-treeni + futsal-treenit

Tällä hetkellä näyttää kuitenkin todella heikolta :( Yläasteella vasen polveni kipeytyi yllättäen, eikä syytä saatu ikinä selville. Jouduin kuitenkin viikoksi TYKSiin ja sain kuukauden liikuntakieltoa. Silloin oireeni olivat aluksi hyvin samantapaiset kuin tällä hetkellä. Pahimmissa kauhuskenaarioissa näen tällä hetkellä tuon polviepisodin uusiutumisen ja koko kevään treeniohjelman kariutumisen. Toivottavasti olen todella väärässä, koen yllätysparantumisen yön aikana ja pääsen huomenna jo treenaamaan normaalisti. Se olisi kyllä tyypillistä nyt, kun oon päässyt jo avautumaan asiasta täällä :D Jos kipu ei ole maagisesti kadonnut yön aikana, pitää varmaan pirauttaa YTHS:lle.

Nyt saattaa blogi hiljentyä hetkeksi. Mutta toivon mukaan oon taas tapani mukaan ylireagoinut ja selvitään säikähdyksellä. Keeping my fingers crossed!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti