maanantai 31. maaliskuuta 2014

Back to square one: kolmas viikko juoksutaukoa!

Tänään tuli täyteen se lääkärin määräämä kahden viikon juoksukielto. Päätin siis testata polvea pienellä lenkillä. Tätä ennen tietysti rullailin ja lämmittelin jalkaa ja kiinnitin polvituen tiukasti paikoilleen. Valitsin parhaiten tuetut lenkkarit ja suuntasin pehmeälle alustalle hidastahtiselle hölkälle. Piti pysähtyä 1,3 km kohdalla, kun kipu polvessa yltyi yltymistään. Muutaman pysähdyksen turvin sain kasaan säälittävät 4 kilometriä alle 10 kilometrin tuntivaudilla.

Fiilikset on nyt kyllä ihan sanoinkuvaamattoman pettyneet ja epätoivoiset. En enää tiedä, mitä voin tehdä. Lepo, foam roller ja venyttely eivät ole auttaneet. Varasin hierojan ja harkitsen fysioterapeuttia. Mitä muita vaihtoehtoja tässä enää on? En aio vaan istua paikoillani kun siitä ei ole mitään hyötyä. Ainut "kestävyystreeni", mitä uskallan nyt tehdä, on kevyt koulumatkojen pyöräily. Parempi sekin kuin ei mitään. Eniten ärsyttää se, että tällä viikolla olisi esim. Condus10 -juoksutapahtuma: kerrankin oma tiedekuntani järjestää tapahtuman, johon todella haluaisin osallistua, mutta täytyy skipata. Lauantaina olisi myös tarjolla perinteinen kevään ensimmäinen futisturnaus Paimiossa - saa nähdä, tapahtuuko ihmeparantuminen siihen mennessä.

Hiljaiseksi vetää. Näyttää tää blogikin muuttuvan treeniblogista paranemisblogiksi ja tavoitteellinen aika maratonilla vähitellen koko matkasta hengissä selviämiseen. Apua otetaan vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti