lauantai 5. heinäkuuta 2014

Vikat treenit Suomessa

Heipä hei!


En ole todellakaan ehtinyt (ymmärrettävästi...) treenata hirveästi viime päivinä - bloggaamisesta puhumattakaan!!! Jätin taas niin monta käytännön asiaa viime tinkaan. Australiassa skarppaan taas, kunhan pääsen ensin kunnolla asettumaan aloilleni.

Vikoja herkkuja Suomessa, nammm!
Nyt voisin kuitenkin kirjoitella lyhyesti viimeisistä treenipäivistäni Suomessa. Salossa treenattiin kyllä viimeistä päivää, mutta ei todellakaan kuin viimeistä päivää, vaan aika rennosti. Halusin lähinnä vaan nautiskella viimeisistä lenkeistä kotimaisemissa.

Kun päätin sysätä sivuun Paavo Nurmen, jätin myös varsinaiset treeniohjelmani syrjemmälle ja treenasin lähinnä fiilispohjalta. Edellisviikolla kilometrejä kertyi lenkin muodossa 60, viime viikon saldo oli 58. Tällä viikolla kävin vihdoinkin juoksemassa vähän rappusia Matiaksen kanssa. Maksimikestävyystreenistä on juteltu jo monta kuukautta, mutta nyt vihdoinkin käytiin toteuttamassa se - parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Oli muuten kivaa vaihtelua! Vedettiin muutaman kerran täysillä Uskelan kirkonmäen portaat ylös ja chillisti palautellen alas. Sain sykkeenkin vihdoinkin nousemaan lähelle 180 :) Näitä treenejä ehdottomasti lisää!! En oikein tiedä, mitä muita hyviä mäkiä tai rappusia Salossa olisi tuollaiselle treenille, mutta nuo käyvät ainakin ihan hyvin. Kunhan tikkaa myös portaiden väliset suorat.Viimeisenä aamunani Suomessa lähdin ihan kevyelle aamulenkille metsään ja maalle. Torstai oli myös lämpimin päivä pitkään aikaan, kyllä kelpasikin juosta Suomen suvessa. Tällä kertaa jätin jopa musiikit kotiin, mikä on itselleni aivan tavatonta.

Tällaiset olivat viimeiset viikkoni Suomessa. Yritin treenata jokaisessa mahdollisessa välissä kuitenkaan ottamatta siitä mitään ylimääräistä stressiä. Huomasin, kuinka juokseminen taas auttoi siihen hirveään stressiin, mitä kaikki pakkaaminen ja muu sai minussa aikaan. Jäi kuitenkin harmittamaan, etten ehtinyt enää vikoille lenkeille parin hyvän lenkkikamun kanssa :( jouluna sitten!!Olen juuri saapunut tänne Tasmaniaan, ja hirveä jetlag käynnissä. Huomenna lähden tutustumaan kaupunkiin - lenkkeillen tottakai. Seuraavassa kirjoituksessa saattaakin sitten olla puhetta Launcestonin lenkkipoluista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti