perjantai 27. kesäkuuta 2014

Sananen viime viikosta ja blogin tulevaisuudesta

Heipä hei!


Nyt tulee pikainen päivitys menneestä ja tulevasta - lähinnä informatiivinen postaus siis.

Ensinnäkin, huomenna (tänään) olisi se Paavo Nurmi maraton, mutta vaihtovalmisteluni ja työni ovat vieneet viime päivinä niin paljon aikaani, että päätin jättää tuon nyt väliin. Olen kyllä juossut paljonkin, ja jalkani ovat loistokunnossa, kiitos viime viikon hierontakäynnin. Siksi onkin harmi, ettei aikani yksinkertaisesti riitä nyt osallistumiseen. Tänään olin töissä. Huomenna vietän läksiäisiäni, joiden valmisteluun menee koko aamupäivä. Aikaa riittää hädin tuskin tämän pienen blogipostauksen kirjoittamiseen!

Ensi viikon torstaina tosiaan lähden Ausseihin puoleksi vuodeksi vaihtoon. Aion yhä kirjoitella tätä blogia ja keskittyä siinä edelleen juoksemiseen ja urheiluun - ehkä niiden ohessa kuitenkin päivitellä myös kuulumisiani maailman toiselta puolen. Kirjoittelen kuitenkin juoksublogini ohella myös vähän virallisempaa vaihtoblogia, joka linkataan Helsingin yliopiston Flamma-sivuille syksymmällä. Vaihtoblogini on ehkä enemmänkin niitä varten, joita kiinnostaa vaihtoon lähteminen tai Tasmania yleensäkin (ensimmäiset kirjoitukseni ainakin käsittelevät tylsiä käytännön asioita vaihto-opiskeluun liittyen). Tässä blogissa säilyy henkilökohtaisempi ote ja kiinnostus treenaamista kohtaan.

Jep jep, ei mulla tähän väliin muuta. Aika kuluu liian nopeasti ja loppuu kesken! Nytkin pitäisi jo kiiruhtaa nukkumaan, että jaksaa juhlia huomenna viimeistä kertaa Suomessa. Hyvää yötä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti