sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Spontaani matkan tuplaaminen Paavo Nurmessa

Huhhuh miten kiireinen viikko taas takana! En oo ehtinyt taaskaan edes avaamaan koko blogisivustoa ollenkaan. Mutta nyt tulinkin kertomaan vaan pienen ilmoitusluontoisen asian. Tänään oli vika päivä, kun Paavo Nurmi -maratoniin voi ilmoittautua vähän halvempaan hintaan. Tarkoituksenani oli ilmoittautua kisaan kympille, jonka juoksin myös kaksi vuotta sitten. Mutta kuinkas sitten kävikään...Hupsista. Innostuin ja ilmoittauduinkin puolikkaalle. Sivuilta selvisi, että vielä tänään opiskelijat pääsevät puolikkaalle tosi halpaan 30 euron hintaan - kympin opiskelijahinta oli vain kaksi euroa halvempi, joten hetken mielijohteesta sitten ruksinkin sen puolikkaan sarakkeen. Vahinkoja sattuu ;)

Olisi ollut ihan mielenkiintoista verrata kymppiä kahden vuoden takaiseen, kun kyseessä on kuitenkin sama reitti ja sama kisa. Nähdä, onko tullut kehitystä. Ehkä se mua vähän tuossa kympissä pelottikin. Kaksi vuotta sitten juoksin ajan 46:01, enkä usko enää pääseväni lähimainkaan samoihin lukemiin. Kuntoni on tällä hetkellä niin erilainen. Ei sillä, että sitä pitäisi aina ennätystä tehdä tai että kuntoni olisi laskenut: pari vuotta sitten en varmana olisi jaksanut juosta esimerkiksi maratonia. Silti, luonteeni tuntien, tiedän pettyväni, jos en ole saavuttanut minkäänlaista kehitystä parin vuoden aikana, vaikka oon treenannut kovasti. Oli matka sitten mikä hyvänsä. Ja vauhtikestävyystreenien perusteella kymppi tulisi olemaan aikamoinen tuskien taival. Long story short: en ehkä ole vielä valmis kohtaamaan kymppiä uudestaan.

Ja pääsen ainakin nauttimaan ihanasta Turusta vähän pidemmän matkaa!! Kympin reitti ei yllä edes Ruissaloon asti, joten puolikas on senkin suhteen parempi. Lisäksi on kiva juosta uusia reittejä, joten ehkä tein oikean valinnan. Tästä tuleekin ehkä itselleni todellinen juoksukesä :)

Kuka muu aikoo juosta Turussa 27.6???

4 kommenttia:

 1. Täältä ollaan tulossa Paavoon kokomatkaa juoksemaan. Huikkaa sitten, kun kirmaat jossain kohtaa ohi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa hei! :) haha enpä siitä ohi kirmaamisesta tiedä, mut ehkä törmäillään :)

   Poista
 2. Paavo Nurmella nähdään! :) tosin itsellä kiikarissa on edelleen tuo kymmenen kilometriä. Kiva kuulla minkälainen puolikkaan matka siellä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees siellä nähdään! :) Kymppi oli ainakin muistaakseni aika tasainen ja kiva. Puolikas kiertää sieltä Ruissalostakin. Ihan kiva nähdä sekin reitti :)

   Poista