lauantai 14. maaliskuuta 2015

Kohti Barcelonan mratonia: viikko 9/9

Hellurei!

Täällä sitä ollaan, upeassa Barcelonassa :) kirjoittelen vikan illan fiiliksiä kännykän välityksellä, joten saa nähdä, miltä lopullinen teksti näyttää!

Lähdettiin reissuun jo aikaisin perjantaiaamuna, joten eilen maistui uni yli yhdeksän tunnin edestä. Tänäänkin ois tarkoitus mennä jo piakkoin nukkumaan, koska huomenna herätyskello pärähtää soimaan 6:45. Aamupalan (se perinteinen pussipuuro + banaani) nautin seitsemältä ja kisa starttaa klo 8:30.

män viikon treeneistä voin kertoa lyhyesti. Maanantaina kävin jälleen vesijuoksemassa, tällä kertaa tunnin verran, ja parin tunnin kävelylenkillä. Tiistaina juoksin 50 minuutin kevyen vauhtileikittelylenkin viidellä parin minuutin kisavauhtisella vedolla. Torstaina juoksin kevyen 40 minuutin lenkin. Aikaisin tänä aamuna lähdin vielä vetämään pienen puolen tunnin kevyen hölkän ympäri Barcelonaa. Ihana kaupunki - oikeastaan aika mahtavaa päästä tutkimaan sitä lisää juosten huomenna :)

Muutaman sanan voisin vielä huomisesta sanoa, ihan vaan järjestelläkseni ajatuksiani. Tuntuu, etten ole taaskaan valmistautunut maratoniin noin henkisesti juuri lainkaan. En ole ehtinyt käydä päässäni läpi tulevaa suoritusta. Pysyn alkuperäisessä suunnitelmassani ja tähtään 3:45 alitukseen, mutta juoksuvire voi olla tätä parempi tai huonompi - kunto selvinnee aika pian lähtöviivan jälkeen. Sää täällä on aiheuttanut päänvaivaa. Mulla on aina sään kanssa tosi huono tuuri: taas Suomessa on kivat kelit kun meikäläinen lähtee ja täällä taas poikkeuksellisen sateista ja kurjaa. En oikein vieläkään tiedä, mitä vaatteita vetää niskaan 7 asteen aurinkoiseen aamuun. Todennäköisesti juoksen kompressiotrikoillani sekä pitkähihaisella teknisellä paidalla. Jalkaan vedän kompressiosukat ja Nike Pegasus -kengät. Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen en todennäköisesti kiikuta mukanani juotavaa tai energianlähdettä. Reitillä on runsaasti tankkauspisteitä, joista osalla on tarjolla myös hedelmiä, joten pärjään varmasti niilläkin. Kisareitti muuten vaikuttaa ihan superita!! Tosi kivasti kiertää koko kaupungin ja edestakaisia pätkiä on vain pari ja nekin parin kilsan mittaisia. Reitti on ilmeisesti melko tasainen ja sisältää paljon musiikki- ja muita viihdepisteitä. Koko tapahtumaa myös mainostetaan paljon ja se vaikuttaa suositulta ja hyvin järjestetyltä. Odotukset huomista kohtaan ovat siis korkealla - oli oma aikani sitten mikä tahansa. Tähän kisaan lähdetään nauttimaan :) Se siitä, huomenna jälleen 42 kilometrin taittoon!

P.S. Mukana postauksessa random kuvia Barcelonasta, lenkiltä, expolta ja hotellitunnelmista!

6 kommenttia:

 1. Kovasti tsemppiä huomiselle taipaleelle! Nautiskele joka askeleesta 😊

  VastaaPoista
 2. Paljon tsemppiä kisaan ja kepeitä askelia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) maaliin asti selvittiin, raportti luvassa tuota pikaa!

   Poista