sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Maraton ohi - pikafiilikset!

Nyt on sitten Melbournen maraton koettu ja fiilikset ovat huikeat!!! Tämä on nyt vain todella pikainen päivitys päivän tunnelmista - paremmat kisatunnelmat ja juoksun tarkempi analysointi tulevat seuraavassa postauksessa.

Olin eilen vielä todella huolissani juoksuni kulusta, mutta turhaan. Juoksu oli loppua kohden erittäin vaikea ja alkuun ehkä turhan kova vauhti hiipui maaliviivan lähestyessä, mutta lopullinen nettoaikani on kuitenkin yli kaikkien odotusteni: 3:36:24!!! Lähdin tavoittelemaan 3:45 alitusta, joten kuntoni löi minut täysin ällikällä. En voi vieläkään käsittää, että todella pystyin ylittämään itseni noin hyvällä suorituksella. Todella uupunut mutta ylpeä Katju painuu nyt nukkumaan. Kattavampi postaus tästä yhdestä elämäni hienoimmista päivistä luvassa ensi viikolla.

Melbourne vaikenee, hyvää yötä! :)


8 kommenttia:

 1. Hurjasti Onnea!!! Mahtavaa :) Voin kuvitella miten loistava fiilis nyt on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! On kyllä ihan uskomaton fiilis. En meinaa vieläkään uskoa että meni noin hyvin :)

   Poista
 2. Ihan mieletöntä Katju!!!! Super paljon onnea, oot huippu!!! En malta odottaa kunnon raporttia kisasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos!! :) Olo on kieltämättä käsittämättömän hyvä! Koitan saada rapsaa kirjoiteltua lähipäivinä. Onnea sullekin vielä upeasta ennätysjuoksusta! :)

   Poista
 3. Vau tosi hieno juoksu ja aika! Paljon onnea uudesta ennätyksestä :) Et ole suotta juossut isoja kilometrimääriä ja kova työ on tuottanut tulosta, loistavaa! Nauti nyt tästä saavutuksesta ja fiiliksestä :) Rapsaa odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia :) Kaipa tämä nyt on sitä kovan työn tulosta, myönnettäköön! Raporttia tulossa, kunhan ehdin vähän prosessoida tätä kaikkea :)

   Poista