keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Informaatiopostaus kiireen keskeltä

Moi kaikki!


Ajattelin kirjoittaa ihan pienen infopostauksen kaikille, jotka vielä odottelevat kisaraporttia Melbournesta. Olen kyllä prosessoinut koko juoksun läpi päässäni, jutellut ja kirjoitellut siitä vähän, mutta varsinaista raporttia en ole saanut vielä kirjoitettua. Haluan tehdä sen kunnolla, huolella ja kattavasti, jotta siitä on hyötyä itselleni tulevia kisoja ajatellen.

Melbournesta Launcestoniin palattuani olen esitellyt Matiakselle opiskelukaupunkiani, palautellut kroppaa viikonlopusta ja viimeistellyt koulujuttujani. Tekemistä on ollut liikaa, enkä halua tuhlata aikaani tietokoneen ääressä yhtään enempää kuin on pakko - nyt kun minulla on täällä vieras Suomesta. Huomenna lähdemme Fijille viikoksi. Ainakin viikon ajaksi tämä blogi siis hiljenee. Palaan asiaan ensi viikolla, kun paratiisista on palattu ja arki on lähtenyt taas rullaamaan.

Kiitos kaikille vielä onnitteluista. Tällainen yhteisöllisyys kyllä lämmittää mieltäni kovasti ja motivoi myös jatkamaan treenaamista. Tsemppiä syksyn kisoihin ja treeneihin :) Ansaittu viikon lomani ilman tietokonetta alkaa huomenaamuna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti