perjantai 20. helmikuuta 2015

Jalat jumissa, AUTS!!!!

Nyt rupee tuntumaan keskiviikon cooper, lihaskuntotestit ja kohtalaisen kova lenkki. Etureiteni ovat viimeksi olleet näin kipeät varmaan maratonin jälkeen!!!! AU AU AU.

Eilen jo jalat olivat suht kipeät, mutta kävin silti heittämässä kevyen tunnin palauttelevan lenkin. Suunnitelmissa oli päästä treenaamaan kunnolla vielä perjantaiaamuna ennen Talvipäiville lähtöä. Eipä ollut kevyestä lenkistä apua, olisi suosiolla pitänyt pitää kunnon lepopäivä eilen. Illalla venyttelin ja rullailin jalkojani auki ja voi luoja kuinka pahalta se rullaus voi etureisissä tuntua, kun ne ovat tarpeeksi jumissa! Inisin ja manailin vedet silmissä yksinäni tuossa lattialla rullailujen ajan - pisin vartti pitkään pitkään aikaan.

Ihana kamala foam roller!

Tänä aamuna jalat tuntuivat edelleen kipeiltä ja olivat kuin puupökkelöt. Tästä huolimatta menin vähän jopa väkisin vetämään juoksukoulun viikon intervallitreenin: 8 x 3 min vedot 2 min palautuksilla + 4 x 1 min kova juoksu minuutin palautuksilla. Alkulämmön jälkeen uskalsin koittaa reippaampaa juoksua ja vähän tavallista matalammilla tehoilla sain kuin sainkin vedettyä treenin läpi. Mikään huipputreeni se ei tosin ollut - ei fyysisesti eikä henkisesti - mutta nyt voin ainakin hyvillä mielin vetää haalarit jalkaan ja lähteä viettämään rentoa viikonloppua ilman minkäänlaista treenaamista.

Nyt ois luvassa siis muutama päivä kunnon irrottelua kivassa seurassa. Koitan saada ajatukset täysin irti maratontreenaamisesta ja keskittyä nautiskeluun - oon sen mielestäni ansainnut. Hyvää viikonloppua teille muillekin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti