keskiviikko 21. lokakuuta 2015

BLOGI SIIRTYY MYNEXTRUNIIN!

Siirry tästä uuteen blogiin!
Viime viikolla mua pyydettiin bloggaajaksi MyNextRun-sivustolle. Palvelu oli itselleni jo entuudestaan tuttu - sitä kautta olen ilmoittautunut lähes kaikkiin juoksutapahtumiini. Sivustolta löytyy myös arvosteluja tapahtumista ja niiden järjestäjien haastatteluja sekä verkkokauppa. Olen aina pitänyt MyNextRunia hyvänä ja kätevänä paikkana juoksutapahtumien selailuun ja niihin ilmoittautumiseen.

Nyt MyNextRuniin rakennetaan myös blogiportaalia ja avataan muutama uusi blogi. Olin tosi innostunut ja kiinnostunut tarjouksesta. Bloggaaminen on viime aikoina tuntunut entistä kivemmalta harrastukselta ja sen kautta olen oppinut itsestäni ja treenaamisestani hurjasti. Lisäksi keskustelu lukijoiden ja muiden bloggaajien kanssa on erittäin antoisaa ja motivoivaa. Bloggaaminen tällaisessa tiimissä, osana MyNextRunin toimintaa, kieltämättä houkutteli heti. Mietin, että tämän kanavan kautta saisin välitettyä kokemuksiani erityisesti ulkomaiden juoksutapahtumista niille, jotka etsivät käytännön tietoa niistä nimenomaan suomeksi ja suomalaisen näkökulmasta.

Käytännössä siis mikään muu ei muutu, kuin blogin paikka. Bloggaan MyNextRunin alla, mutta tekstieni sisällöt pysyvät samanlaisina kuin tähänkin asti. Vanhat tekstini jäävät vanhaan blogiini: tämä sivusto ei siis katoa mihinkään, mutta uudet tekstini ilmestyvät uuteen osoitteeseen. Asia, jota pohdin ennen ehdotukseen tarttumista, oli lähinnä uuteen blogiympäristöön ja -pohjaan (Wordpress) tottuminen. Toivon kuitenkin tottuvani nopeasti uuteen sivustoon - eiköhän sekin ole helppokäyttöinen ja selkeä. Toivon myös, että nykyiset lukijani eivät hylkää blogiani, vaikka sen paikka muuttuukin. Voin kuvitella, että joku teistä saattaa ihmetellä päätöstäni, mutta näen tämän itselleni fiksuna ratkaisuna. Tervetuloa siis uuteen blogiini, toivottavasti pidätte siitä yhtä paljon kuin tästä nykyisestäkin! Uuteen blogiin olen myös kirjoitellut osittain näitä samoja mietteitä, mutta myös muita ajatuksia yhteistyöstä MyNextRunin kanssa: pääset lukemaan niitä tämän linkin kautta!

Otan oikein mielelläni (ja jännittyneenä) vastaan mielipiteitänne tästä muutoksesta. Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

1 kommentti: